Private Residence, Brighton

CLIENT: Claire Richards
ARTIST: Sophie Darling, Colette
SIZE / FINISH: 4m by 2.2m, Antico
STORY: This installation is in the dining room of a beautiful regency home in Brighton. The client wanted the piece to make an impact but not be too dominating in the reasonably small space. We worked with them to select a piece that works well with the mid-century aesthetic and best reflects the light from the skylight.

“Of all the features we added to our home nothing gets as many compliments as the work we purchased from The House of Artists. Everyone who sees it is awed by its beauty. We loved working with HOA, they were always on hand with expert advice and handled the entire project seamlessly from conception through to installation. I just need more walls now!” Claire Richards